کد خبر : 17892
تاریخ انتشار : شنبه 10 دی 1401 - 9:37
-

۱۲۰ نفر از عشایر کهگیلویه و بویراحمد برای دریافت وام خرید علوفه به بانک معرفی شدند

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ نفر از خانواده های عشایری استان برای دریافت وام خرید علوفه به بانک های عامل معرفی شده اند.

به گزارش کارنامه فردا،فضل الله آذرفر افزود: این افراد برای دریافت مبلغ ۱۱ میلیارد تومان وام از محل بند ب ماده ۵۲ به بانک های عامل کهگیلویه و بویراحمد معرفی شده اند.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: این تسهیلات با نرخ ۱۴درصد و دوره بازپرداخت یک ساله برای تقویت بنیه مالی عشایر به منظور خرید نهاده های دامی برنامه ریزی شده است.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت:امسال همچنین ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای عشایر استان پیش بینی شده است.

وی تاکید کرد: این تسهیلات با سود پنج درصد و دوره بازپرداخت پنج ساله در نظر گرفته شده است.

بازگشایی بیش از چهار هزار کیلومتر جاده عشایری

دسترسی به راه های ارتباطی مهمترین نیاز عشایر کهگیلویه و بویراحمد است که با توجه به کوهستانی بودن استان و نبود زیرساخت های لازم شرایط را برای عبور و مرور عشایر سخت کرده اما متولیان امر برای بازگشایی و اصلاح این جاده ها آستین همت بالا زده اند.

اهالی بیشتر مناطق عشایری استان برای رساندن محصولات تولیدی خود به بازارهای مصرف و رساندن بیماران به مراکز درمانی نیازمند راه های دسترسی آسان هستند به همین علت مسئولان پیش از کوچ آنان به مناطق قشلاقی عملیات اجرایی بازگشایی و مرمت ایل راه ها را آغاز کرده اند .

 

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال بیش از چهار هزار کیلومتر از راه های عشایری استان بازگشایی شده است.

آذرفر تاکید کرد: به منظور بازگشایی هر کیلومتر راه عشایر در کهگیلویه و بویراحمد ۲ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

وی اضافه کرد: بازگشایی راه های مناطق قشلاقی همچنان ادامه دارد و براساس برنامه ریزی قرار است ۶۰۰ کیلومتر دیگر نیز مرمت و بازگشایی شود.

آبرسانی سیار

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد افزود:آبرسانی سیار با استفاده از ۱۰ تانکر بخش خصوصی در مناطق عشایری استان در حال انجام است.

آذرفر تاکید کرد: براساس قراردادهای منعقد شده با بخش خصوصی روزانه ۱۵۰ هزار متر مکعب آب به مناطق قشلاقی شهرستان های گچساران، باشت، بهمئی،لنده،چرام و کهگیلویه ارسال می شود.

افزایش زیرساخت های آب آشامیدنی

افزایش زیرساخت های نگهداری آب در قالب منبع های ۲۴ تا ۵۰ متر مکعبی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد به منظور ذخیره آب عشایر از طریق تانکرهای سیار یا رساندن آب چشمه ها از طریق لوله کشی به نزدیک سیاه چادرهای عشایری از جمله اقدام های سال های اخیر دولت برای رفاه حال عشایر بوده که امسال شمار این منبع ها افزایش یافته است.

رییس اداره عمران و امور زیربنایی اداره کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰ منبع ذخیره آب در مناطق عشایری این استان احداث شده است.

 

سید مهدی عباسیان اظهار داشت: این منبع های ۲۵ تا ۵۰ متر مکعبی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد به منظور ذخیره آب عشایر از طریق تانکرهای سیار یا رساندن آب چشمه ها از طریق لوله کشی به نزدیک سیاه چادرهای عشایری ساخته شده است.

وی افزود: برای ساخت هر مخزن بین ۷۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده و بر اساس آخرین آمارها، امسال در مجموع ۳۰ میلیارد تومان برای تامین آب پایدار مناطق عشایری استان هزینه شده است.

رییس اداره عمران و امور زیربنایی اداره کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هم اینک هفت پروژه تامین آب شرب پایدار برای عشایر استان در حال مطالعه است.

وی عنوان کرد: هم اینک ساخت ۲۲ مخزن ذخیره آب در مناطق عشایری گچساران در دست اجراست و تاکنون یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به ساخت این مخازن اختصاص یافته است.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.