کد خبر : 12112
تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 تیر 1400 - 9:54
-

۳۰۰میلیارد ریال تسهیلات برای طرح زراعت چوب در نظر گرفته شده است

 مجری طرح زراعت چوب سازمان جنگل‌ها و مراتع، گفت: ۳۰۰میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های زراعت چوب در نظر گرفته شده که چهار سال تنفس و ۱۲ درصد سود خواهد داشت. به گزارش پایگاه خبری کارنامه فردا ،امران پور مقدم بعد از ظهر سه شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی اداره کل منابع طبیعی سمنان با بیان

 مجری طرح زراعت چوب سازمان جنگل‌ها و مراتع، گفت: ۳۰۰میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های زراعت چوب در نظر گرفته شده که چهار سال تنفس و ۱۲ درصد سود خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری کارنامه فردا ،امران پور مقدم بعد از ظهر سه شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی اداره کل منابع طبیعی سمنان با بیان اینکه ۹۰۰ هزار هکتار از عرصه‌های کشور مستعد اجرای طرح توسعه زراعت چوب است، ابراز کرد: برای توسعه زراعت چوب، نهال رایگان در اختیار متقاضیان و مجریان طرح قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات با سود ۱۲ درصد و چهار سال تنفس در بازپرداخت تسهیلات برای مجریان توسعه زراعت چوب در نظر گرفته شده و به ازای توسعه زراعت چوب در هر یک هکتار ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات به مجریان طرح پرداخت می‌شود.

مجری طرح کشت درخت سازمان جنگل‌ها با بیان اینکه کاشت درخت از نیمه دوم سال یعنی در اواخر فصل پاییز و زمستان انجام می‌شود و در همان زمان متقاضیان برای دریافت تسهیلات مراجعه می‌کنند، بیان داشت: سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با صنایع مصرف کننده چوب نیز به تفاهم رسیده و با بخش خصوصی به صورت مشارکتی در زمینه توسعه زراعت چوب فعالیت می‌کند.

پور مقدم افزود: هشت نهالستان در کشور به وسیله سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تجهیز و برای تولید نهال و توسعه زراعت چوب در اختیار صنایع چوبی قرار گرفته تا درختان با چوب‌های مورد نیاز را تولید است همچنین باید گفت اکنون در نهالستان‌های مشارکتی قلمه کاشته شده و نهال‌ها آماده غرس است.

وی اظهار داشت: با همراهی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع برخی درختان اصلاح نژاد شدند که در بازه زمانی ۲ تا سه سال به بهره‌برداری می‌رسند که این نوع کشت عموماً با توجه به محدودیت منابع آبی در مناطق شمالی کشور و به صورت دیم انجام می‌شود اکنون در حدود ۱۰ هزار هکتار درختان زودبازده با عنوان کشت متمرکز در کشور کاشته است.

این مقام مسئول در حوزه منابع طبیعی ابراز داشت: طرح توسعه زراعت چوب، طرحی کاملاً اقتصادی است که موجب افزایش ظرفیت تولید چوب، اشتغالزایی و کاهش قاچاق آن می‌شود و ضرورت دارد بخش‌های مختلف در این زمینه همراهی کنند چرا که سودآوری هر هکتار زراعت چوب ۹۰۰ میلیون ریال در سال است و می‌تواند برای بیش از ۱۰ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.