مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان؛انس با کتاب و مطالعه، در سرنوشت فرد و جامعه تأثیر دارد

محمد طاهریان در نشت با مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان برای تشریح مراحل برگزاری کتابخوانی رضوی گفت؛ انس با کتاب و مطالعه، در سرنوشت فرد و جامعه تأثیر دارد، گفت: ترویج فرهنگ مطالعه باید به دغدغه همگانی تبدیل شود.
محمد طاهریان در نشت با مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان برای تشریح مراحل برگزاری کتابخوانی رضوی گفت؛ انس با کتاب و مطالعه، در سرنوشت فرد و جامعه تأثیر دارد، گفت: ترویج فرهنگ مطالعه باید به دغدغه همگانی تبدیل شود.
به گزارش پایگاه خبری کارنامه فردا به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان سمنان؛ مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان در نشست با نبی ا…خدابخشی، ضمن تشریح مراحل برگزاری و شیوههای شرکت در یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی بیان داشت: کانون پرورش فکری به دلیل فعالیت تخصصی در حوزه کودک و نوجوان، این امکان را دارد تا با استفاده از ظرفیتها و توان تخصصی کارکنان خود مشارکت تأثیرگذار و قابلتوجهی در بخش کودک و نوجوان این جشنواره داشته باشد.
وی بابیان اینکه در فراخوان یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی ۶ عنوان کتاب در سه رده سنی «کودک»، «نوجوان» و «جوان و بزرگسال» معرفیشده است افزود: در رده «کودک» (۴ تا ۱۲ سال، متولدین ۱۳۸۸-۱۳۹۶) کتابهای «زندگی امام رضا (ع)» اثر سید مهدی مهاجرانی از انشارات کتابک و «مجموعه ۱۴ معصوم امام زمان (ع)» اثر زهرا عبدی از انتشارات جمکران معرفیشده است.
وی تصریح کرد: کودکان علاقهمندمیتوانند در دو رشته نقاشی و پویش کتابخوان به ازای هر دو کتاب، شرکت کنند.
طاهریان با اشاره به اینکه در رده سنی نوجوان (۱۳ تا ۱۷ سال، متولدین ۱۳۸۳-۱۳۸۷) کتابهای «برای ضامن آهو، ۵۵ پرسش و پاسخ درباره امام رضا (ع) و زیارت ایشان» اثر غلامرضا حیدری ابهری از انتشارات به نشر و «ده قصه از امام زمان (عج)» اثر فریبا کلهر از انتشارات قدیانی، منابع یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی خواهد بود اظهار کرد: نوجوانان میتوانند در شش رشته نقاشی، پویش کتابخوان، مسابقه چهارگزینهای، شعر سرایی، پویش برای امام زمانم و قصهگویی به ازای هر دو کتاب شرکت کنند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان تصریح کرد: همچنین «چشمههای بهشت گزیده عیون اخبار الرضا (ع)» اثر محمد هادی زاهدی از انتشارات به نشر و «پرسش و پاسخهای دانشجویی: مهدویت (دوران ظهور)» اثر رحیم کارگر از انتشارات معارف، منابع یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در رده سنی جوان بزرگسال (بالای ۱۸ سال) خواهد بود.
به گفته وی بزرگسالان میتوانند در شش رشته پویش کتابخوان، چهارگزینهای، شعر سرایی، داستان کوتاه (داستانک، دل نوشته و متن ادبی)، تولید آثار هنری، قصهگویی شرکت کنند، همچنین کتابداران علاقهمندمیتوانند در بخش مروّجان فرهنگ رضوی و نیز نویسندگان و ناشران علاقهمند میتوانند در بخش چاپ و انتشار شرکت کنند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان خواستار شرکت آحاد جامعه در ردههای سنی متفاوت در یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی شد و خاطر نشانکرد: علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.samakpl.ir در مسابقات آنلاین این دوره شرکت کنند.
در ادامه نبی ا…خدابخشی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان جشنواره کتابخوانی رضوی را یک اقدام فرهنگی در مسیر انس با کتاب و ترویج فرهنگ ناب رضوی عنوان کردوگفت: بیشک کتاب و کتابخوانی، همیشه در ترویج سیره ائمه اطهار (ع) مؤثر بوده است.
وی بابیان اینکه ترویج فرهنگ کتابخوانی از سنین کودکی محقق میشود و بسیار پسندیده است افزود: جشنواره کتابخوانی رضوی در کنار بخشهای مختلف خود نگاه ویژهای به حوزه کودکان و نوجوانان داشته و با معرفی منابع برجسته در این حوزه به ترویج فرهنگ کتابخوانی پرداخته است.
خدابخشی با اشاره به این مطلب که کتاب مورداستفاده برای کودکان باید ویژگیهای خاصی داشته باشد اظهار داشت: برای آموزش کودکان باید از کتابی استفاده کرد که محتوای خلاقانه داشته و همینطور مطالعه آن برای کودکان هیجانانگیز و جالب باشد.
وی با تأکید بر اینکه جشنواره کتابخوانی رضوی بهعنوان یک اقدام فرهنگی در مسیر انس با کتاب و ترویج فرهنگ ناب رضوی است و یک گام ارزشمند و روبهجلو به شمار میرود گفت: این جشنواره فرصتی را فراهم میکند تا مخاطبین جشنواره با کتابهای آموزنده و تأثیرگذار این حوزه آشنا شوند و از منبع عظیم سیره پاک و کمنظیر ائمه اطهار(ع) بهره بگیرند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰